Leo Kids obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Leo Kids-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Način zaštite povjerljivih podataka
Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Načine plaćanje saznajte klikom OVDJE.
Načine dostave i detalji o rokovima isporuke saznajte klikom OVDJE.
Informacije o reklamacijama saznajte klikom OVDJE.

Podaci o prodajnom mjestu:
LEO PROM društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i prodaju dječje opreme
LEO PROM d.o.o. je upisan kod Trgovačkog suda u Varaždinu pod brojem Tt-16/491-2
OIB: 58811420417
MBS: 070097599

Adresa:
LEO PROM d.o.o.
Josipa Bajkovca 3, Savska Ves, 40000 Čakovec, HRVATSKA

TEL: +385 91 2290 448
Email: info@leokids.hr