Spremni za najveći izazov života

Beba stiže a popis potrebne opreme sve više raste, zajedno sa strahom i panikom? Ne brinite, na dobrom ste mjestu – mi ćemo Vam pomoći! Imamo sve što Vama i Vašoj bebici treba za sretno i bezbrižno djetinjstvo.

Dječja kolica

Kako bi bolje i zdravije rasla, bebi su potrebne svakodnevne šetnje. A za dobru šetnju Vama je potreban dobar partner koji Vas neće iznevjeriti. Pričamo o kolicima.
Bez obzira preferirate li ležerne šetnjice, ušminkane šetnje gradskom špicom ili lagani jogging uz kolica, mi imamo savršenu opciju za Vas! Odaberite kolica koja će idealno pratiti Vaš način života, šetnje, odgoja i jednostavno uživajte bez opterećenja i brige!

Dječja kolica – sigurnost

Sigurnost naših mališana uvijek je na prvom mjestu. Upravo zato biramo samo najbolje proizvode sigurne kvalitete. Naši proizvodi dolaze sa provjerenim oznakama kvalitete i sigurni smo kako Vas neće iznevjeriti. Dok mi brinemo o sigurnosti Vi uživate u nezamijenjivim trenucima odrastanja Vašeg mališana.

NOVO u ponudi Leo Kids-a – ANEX dječja kolica

Svi modeli ANEX® dječjih kolica su dizajnirana i razvijena od strane iskusnih švicarskih stručnjaka. ANEX® nudi jedinstven dizajn, atraktivne boje i originalne dodatke. Sva kolica napravljena su od najkvalitetnijih materijala i komponenti.

Istaknuti proizvodi

Jedinstvene
dječje sobe
za djetinstvo
iz snova

“Majka nosi svoje dijete devet mjeseci u utrobi, od tri do pet godina u krilu i cio život u srcu.”

Hz. Alija