Postanite naš partner/distributer

Leo Prom d.o.o. je u stalnoj potrazi za pouzdanim i vrijednim poslovnim partnerima! Kako bismo svojim kupcima osigurali kvalitetnu prodajnu mrežu, konstantno se trudimo poboljšati uvjete u kojima se možete informirati, pogledati, a naposljetku i kupiti neke od Leo Kids proizvoda. Ako Vam se sviđa Leo Kids filozofija i sami Leo Kids proizvodi, ako želite biti dio naše Leo Kids obitelji u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, onda ste pravi ljudi za nas!

DOBAR POSLOVNI PARTNER

Strast prema onome što radimo važna je sastavnica našeg poslovnog tima.
Ako dijelite tu stast sa nama, rado ćemo Vas saslušati i primiti u našu Leo KIds obitelj!

 

IZGRAĐEN I PROVJEREN BRAND

Kod odabira proizvoda koje ćemo zastupati, sigurnost i inovativan dizajn igraju glavnu ulogu. Zato biramo suradnike koji svojim dugogodišnjim i provjerenim iskustvom osiguravaju najvišu razinu kvalitete i usluge.

 

VRLO POVOLJNI UVJETI

Svjesni smo kako cijena igra važnu ulogu prilikom kupnje i odabira naših proizvoda. Savršen omjer kvalitete i cijene idealna je kombinacija kojoj stalno težimo i rado izlazimo u susret sa povoljnim i pristupačnim uvjetima kupnje.

 

ODLIČNA KVALITETA PROIZVODA

Naši proizovodi dolaze sa provjerenim oznakama kvalitete (ISO 90001, EAC approved) koje jamče najbolji standard proizvoda te visoku sigurnost i kvalitetu.

Leo Kids

Kod kupnje opreme za bebe, kvaliteta i prihvatljiva cijena igraju glavnu ulogu.
Sada možete odahnuti, jer ovdje ste na pravom mjestu.
Svi naši proizvodi namjenjeni su kao pomoć i olakšanje roditeljima, jer kvalitetna oprema garantira zadovoljnu i sigurnu bebu te mirne i bezbrižne roditelje.
Naš tim sastavljen je od stručno educiranih djelatnika koji će Vam rado pomoći svojim savjetom i iskustvom.
Tu smo za Vas i uz Vas, obratite nam se sa povjerenjem.