Opće odredbe korištenja internet dućana LeoKids.hr

Ove predugovorne obavijesti i opći uvjeti korištenja odnose se na obavijesti za kupce i opće uvjete poslovanja Internet trgovine (u daljnjem tekstu: Internet trgovina ili Webshop) tvrtke Leo prom d.o.o.

Prodavatelj je Leo prom d.o.o.
Josipa Bajkovca 3, Savska Ves, 40000 Čakovec, HRVATSKA
Kontakt:
TEL: +385 91 2290 448
Email: info@leokids.hr

Kupac/potrošač koji kupuje putem ove internetske trgovine može biti samo fizička punoljetna i potpuno poslovno sposobna osoba ili pravna osoba koja uredno posluje. Korištenjem internet trgovine smatra se da je kupac dao suglasnost, odnosno da je prihvatio ove predugovorne obavijesti i uvjete korištenja kao sastavni dio potrošačkog/prodajnog ugovora.
Korisnik je odgovoran za ispravnost podataka koje je naveo za potrebe korištenja usluge Internet trgovine, odnosno kupnje.
Naše proizvode možete naručiti putem web shopa ili ih pogledati osobno u bilo kojoj od naših prodajnih mjesta. Ukoliko na našoj stranici ne nađete dovoljno podataka za neki proizvod, ili Vas zanima njegova raspoloživost, slobodno nas kontaktirajte putem našeg info maila, facebook stranice Dječja oprema Leo Kids ili posjetite jedan od naših izložbenih salona, u Čakovcu, Zagrebačka 85, ili u Zagrebu ll. Kat Shopping centra Prečko.

Posjetitelji Internet stranice leokids.hr sadržaj koriste isključivo u osobne i ne komercijalne svrhe.

Naručivanje / kupnja

U Internet trgovini leokids.hr je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet trgovini leokids.hr.
U Internet trgovini leokids.hr mogu kupovati isključivo korisnici iz Republike Hrvatske.

Narudžba u Internet trgovini je predana kada korisnik dobije automatsku elektronsku obavijest. Ta elektronska obavijest nije potvrda da je proizvod na zalihi te da je otprema proizvoda počela.
Narudžba se smatra potvrđenom kada korisnik uplati kaparu na žiro račun tvrtke Leo prom d.o.o. otvoren kod Raiffeisenbank Austria d.d. 2484008-1105891330, odnosno IBAN: HR3824840081105891330

Leo prom d.o.o. će potvrđene narudžbe smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen Zakonom.
Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa općim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opće uvjete.
Ugovor o kupnji je pohranjen u Leo prom d.o.o.

Cijene

Sve cijene u Internet trgovini izražene su u hrvatskim kunama (kn) i uvećane za PDV. Troškovi dostave, za sve proizvode preko 1000,00 kuna vrijednosti, unutar Republike Hrvatske su uključeni u cijenu proizvoda.
Navedene cijene važe samo za prodaju preko Internet trgovine i, u pravilu jesu, no ne moraju biti jednake cijenama u izložbenim salonima.
Kod prikazivanja sniženja cijena (izraženo u postotcima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u web- shopu , što je posljedica zaokruživanja maloprodajnih cijena nakon sniženja.

Načine plaćanje saznajte klikom OVDJE.
Načine dostave i detalji o rokovivam isporuke saznajte klikom OVDJE.
Informacije o reklamacijama saznajte klikom OVDJE.

Podaci o prodajnom mjestu:
LEO PROM društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i prodaju dječje opreme
LEO PROM d.o.o. je upisan kod Trgovačkog suda u Varaždinu pod brojem Tt-16/491-2
OIB: 58811420417
MBS: 070097599

Adresa:
LEO PROM d.o.o.
Josipa Bajkovca 3, Savska Ves, 40000 Čakovec, HRVATSKA

TEL: +385 91 2290 448
Email: info@leokids.hr