Košarica

SNIŽENO

Dječja kolica Faster Style 2 3U1, uzorak FII/2, bijeli okvir s crnim – Dostupno odmah (Izlog Zagreb)

4.198,00 Kn 3.999,00 Kn

Dječja kolica Faster Style 3U1
Naš posljednji model Faster Style koji dizajnom odskače od svih ostalih Leo Kids modela kolica!!! Kao i sva ostala kolica iz Leo Kids ponude, Faster Style dječja kolica 3U1 zadovoljavaju europske standarde EN 1888:2003 + A1:2005 + A2:2005 + A3:2005. Faster Style 3 u 1 kolica sastavljena su od iznimno lagane aluminijske konstrukcije Y-frame tehnologije.

Kod svih Leo Kids 3u1 dječijih kolica, u standardnoj opremi dobivate dječju nosiljku u izabranoj boji kompletnih kolica, koja se također upotrebljava kao autosjedalica za djecu do 11 kg (ECE 44/04 međunarodni standard) + adapter za montažu na kolica. Sportski dio, košarica i nosiljka lako se upotrebljavaju i moguće ih je okrenuti u oba smjera, tako da dijete gleda u smjeru vožnje ili obratno. Dječja kolica 3 u 1 zadovoljavaju sve vaše potrebe. Kod kolica Faster Stlye, naplatci ovisno u boji okvira dolaze u crnoj i bijeloj boji, a boje materijala birate iz naše galerije.

Ovaj model dolazi u verziji sa autosjedalicom koja ima pripremu za Isofix bazu. Okvir je u bijeloj boji!

1 na zalihi

Opis

* iskazana cijena je za plaćanje gotovinom.
* PDV na auto sjedalice iznosi 13%

Dodatne informacije

BOJA

FS-09

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica www.leokids.hr, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies). Korištenjem stranice www.leokids.hr pristajete na njihovu upotrebu. Više o kolačićima | Zatvori